Stigeledningsklemme

ACelSHOP

ACelSHOP er en produktions- og handelsvirksomhed, der forsyner el-industrien med egne udviklede produkter samt andre special produkter.

Salget af et Stigeledningsklemmehus gik pludselig i stå, fordi en italiensk producent ikke længere kunne forsyne markedet.

Da vi et par år tidligere, med succes, havde været med til at udvikle en transparent tætningspakning til en IP66 kontakt til ACelSHOP, blev vi spurgt om vi kunne være med til at løse problemet omkring Stigelednings Klemmehuset.

Vi gennemgik opgaven og tilbød en løsning hvor vi :

Fysisk lavede komplet opmåling af de to eksisterende halvparter, da der ikke i forvejen fandtes emne dokumentation på produktet.

Re-designede emnet ud fra kundens behov.

Ud fra opmålingen opbyggede færdige 3D modeller med logo og tekst.

Fremstillede sprøjtestøbeværktøj, samt producerede 5000stk. af de to emner.

Efter at være blevet enige om pris og leveringstid, startede vi opmålingen, og efter færdiggørelse af 3D modellerne, blev disse sendt til ACelSHOP for godkendelse.            Det var vigtigt at emnerne blev flotte transparente, men da der i budgettet ikke var plads til polering af  formdelene, blev emnerne bygget op så det var muligt at  færdiggøre begge kaviteter v.h.a. højhastighedsfræsning.

Den visuelle kvalitet af de første udfalsprøver var god, og da samtidig opmåling og funktionalitet af sammenlåsning med snapben også var i orden, blev emnerne sendt til ACelSHOP for godkendelse.

Der blev de udover en visuel test, monteret med  indmad, samt monteret på dertil indrettede el-skinner, og da det hele faldt perfekt ud, var produktet klar til produktion, og fjorten dage senere havde vi leveret de første 5000 huse.